Carrière uitzendbureau

2021-01-19 00:14:08

Job description

Over de functie

Je gaat je bezig houden met het instellen en bedienen van de machines. Je bent verantwoordelijk voor het draaien, buigen en aanbouwen van ribbenbuizen.Verder ga je het onderhoud verzorgen van de machines, en kunnen er laswerkzaamheden voorkomen. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van  7:15 uur tot 16:25 uur en op vrijdag van 7:15 uur tot 12:30 uur

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever is gevestigd in Alphen aan den Rijn en zijn al vier generaties een expert in metaalbewerking. Het is een hecht team van professionals dat al negentig jaar functioneert als katalysator voor de business van hun klanten. Zij hebben oog voor trends en durven te innoveren. Het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van techniek
  • Belangstelling en interesse in de metaaltechniek
  • Ervaring met Lassen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je woont in de omgeving van Alphen a/d Rijn
  • Onze opdrachtgever heeft afwisselend en gevarieerd werk, een plezierige werksfeer en veel aandacht voor jou als werknemer. Je ontvangt dan ook een marktconform salaris tussen de €2400 en €2700 en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging. 

    Inform a friend!

    Top