Teamleader Magazijn (m/v)


Febelco

2018-08-02 13:01:32

Job location Wijnegem, Flemish Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Retail & Consumer Products

Job description

Samen met het diensthoofd Magazijn ben je verantwoordelijk voor een team van +/- 45 medewerkers. Je opdracht bestaat uit: leiding geven aan een groep magazijnmedewerkers die je op een positieve manier coacht en motiveert de planning beheren, de werkzaamheden coördineren en de werkverdeling verzorgen garanderen dat de bestellingen tijdig en op een efficiënte wijze worden klaargemaakt de kwaliteit van het werk bewaken het bestaande warehousemanagement systeem begrijpen en doorgronden (Febelconnect). Op basis van die informatie trek je de juiste conclusies en onderneem je de nodige actie. Je rapporteert aan het diensthoofd Magazijn. Je hebt ervaring in het aansturen van een team ( personen). Daarnaast bezit je organisatorisch talent, een analytisch denkvermogen en ben je punctueel. Door jouw ondernemingszin gekoppeld aan jouw hands-on-mentaliteit op de werkvloer, wordt je samen met jouw team één van de drijvende krachten achter het succes van Febelco. Je bent communicatief zeer sterk en kan zowel zelfstandig als in groep goed functioneren. Je hebt een flexibele en resultaatgerichte ingesteldheid. Je kan omgaan met stress en het nemen van beslissingen. Je deinst er niet voor terug om problemen aan te pakken. Tot slot neem je zelfstandig initiatief en je beschikt over een gezonde dosis ondernemingszin. Kortom, je bent een voorbeeld voor het team. Je bent bereid om in een afwisselend uurrooster (vroege - dag - late ploeg tussen 6u30 en 19u30) te werken en in het weekend. Tot slot heb je een goede kennis van MS Office. Febelco is een sterk groeiend Belgisch bedrijf en geeft mensen interessante groeimogelijkheden. Je staat voor belangrijke uitdagingen binnen een stabiele en loyale werkomgeving. Ben jij iemand die enthousiast een... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top