Service Engineer voor België (Regio Oost Vlaanderen)


Kurita Europe GmbH

2018-08-02 13:01:31

Job location City of Brussels, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Engineering

Job description

Kurita Europe is een aanbieder van technologieën voor water-, proces- en papierbehandelingen en levert oplossingen voor de alle types van industrieën. Kurita Europe is een afdeling van Kurita Water Industries Ltd. met hoofdkantoor in Tokyo, Japan. De groep werd opgericht in 1949 en heeft meer dan 5600 werknemers wereldwijd die samen een omzet van 1,91 miljard USD genereren. De méér van 3000 patenten leveren het bewijs van Kurita's innoverende aanpak om water- en energieverbruik te besparen. Wij zijn toegewijd aan de hoogste ethische en sociale eisen met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, transparantie, integriteit, veiligheid en compatibiliteit. De vacature: De firma is op zoek naar een Service Engineer (m/v) voor Oost Vlaanderen in België. Hij/zij zal deel uitmaken van ons verkoopteam in de Benelux. De Service Engineer zal rapporteren aan de Area Manager Vlaanderen. Job omschrijving: Service Engineer voor de dienst na verkoop van chemicaliën aan verschillende types van industrieën met focus op koelwater, ketelwater, afvalwater, omgekeerde osmose en mogelijk proces toepassingen. Uitvoeren van labo en veldtesten bij bestaande klanten in relatie met water- en proces- chemicaliën voor raffinaderijen, energie-, chemie-, staal- en andere industriële bedrijven Opmaken van rapporten en deze samen met een actieplan bespreken met onze klanten Stipte interne rapportage aan de Area Manager Het onafhankelijk uitvoeren van deze taken, rekening houdende met het respecteren van streefdata Verwachte opleiding, kennis en ervaring: Een hogeschool of universiteits diploma in een technische richting met voorkeur voor een master of bachelor in de chemie 1 à 2 jaar ervaring zou ideaal zijn. Eventuele ervaring in waterbehandeling wordt uiteraard sterk gewaardeerd Sterke communicatievaardigheden, open geest, flexibel, goed in het oplossen van problemen In staat om alleen te werken doch steeds in staat om in team te functioneren Moedertaal Nederlands, goed in Engels Goede computervaardigheden Bereid om dagtrips in de Benelux te maken Competenties en vaardigheden: Sterke in communicatie en commercieel ingesteld Je bent open van geest, flexibel, creatief en toont initiatief Je bent bereid om korte verplaatsingen te maken naar onze hoofdkantoren in Duitsland Je woont in Oost Vlaanderen (B) bij voorkeur in de Gentse regio/haven Rijbewijs B We zullen u tonen hoe u carrière kan maken bij Kurita. Je kan van ons een interessante en spannende job verwachten waarbij je terecht zult komen in een geweldig team met ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Naast het voordeel om te werken in ee... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top