Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Projectleider W


Kracht Recruitment

2020-12-30 16:52:07

Job location Enschede, Overijssel, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Administration

Job description

Ga je als Projectleider W uitdagende utilitaire projecten realiseren, een kwalitatief hoogwaardige installatie leveren voor de eindgebruiker en met een tevreden team en klant afsluiten? Klinkt dit voor jou als een gelopen race? Reageer snel op deze vacature!

Als Projectleider W in de omgeving Enschede ga je werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties realiseren voor utilitaire projecten. Je begeleidt het project van A tot Z, zorgt voor een ontwerp en begeleid de werkvoorbereiding en ziet toe op de correcte realisatie. Gedurende het project bewaak je het budget, zorg je voor de juiste kwaliteit en zie je erop toe dat de planning wordt nageleefd. Waar nodig assisteer en adviseer je klanten en collega's en zet je jouw uitgebreide technische kennis en ervaring in voor klant en collega. Daarbij krijg je in ieder geval de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je levert een werkende installatie op binnen de afgesproken randvoorwaarde m.b.t. tijd, budget en kwaliteit;
 • Stelt de projectplanning op;
 • Coördineert de uitwerking en werkvoorbereiding;
 • Organiseert en begeleid de uitvoering;
 • Coacht en motiveert jou projectteam;
 • Regelt de tests en begeleid de in bedrijf name van de installatie

Een Projectleider W gaat aan de slag in een professioneel projectteam binnen een regionaal opererende vestiging. Je krijgt een leuke kennismaking en wordt begeleidt in je nieuwe rol, zodat je voldoende mogelijkheden krijgt om de interne organisatie te leren kennen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en training. Binnen deze functie je in ieder geval rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Een marktconform salaris;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Toegang tot diverse cursussen en trainingen;
 • Winstdelingsregeling;
 • Een professioneel team met de mogelijkheden van een grote organisatie en een regionale sfeer

Voor de vestiging in Enschede van deze grote, landelijk opererende aannemer zoekt Kracht Recruitment een vacature Projectleider W die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Als voorloper in technologische ontwikkelingen wilt deze opdrachtgever het toekomstbeeld gaan veranderen. Successen behaald in andere delen van het land verspreiden zich langzaam over de vestigingen en deze innovatieve manier van werken zorgt voor een revolutie in de manier samenwerking en communicatie met klanten, opdrachtgevers en leveranciers. De combinatie van een goede samenwerking met alle betrokkenen, de nieuwste technieken en duurzame oplossingen zorgen voor enorme successen en vragen een daadkrachtig iemand die de gekozen richting kan implementeren. Waar andere aannemers kiezen voor grote provinciale vestigingen kiest deze opdrachtgever voor kleinere lokale kantoren, waardoor op iedere vestiging een familiaire ons - kent - ons cultuur ontstaat. Mensen gaan bij wijze van voor elkaar door het vuur, er wordt gewerkt met lokale leveranciers en onderaannemers uit de regio en de projecten idem. Dit leidt tot verhoogde effectiviteit, betere resultaten en een alom tevreden gevoel na ieder project. Voor deze succesvolle organisatie zoeken wij een Projectleider W (werktuigbouw).

Inform a friend!

Top