Project Manager Machinebouw (Industry 4.0)


Newpoint Professionals BVBA

2018-09-27 13:01:33

Job location City of Brussels, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Science & Technology

Job description

Voor een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in geavanceerde machinebouw, gelegen in Vlaams-Brabant, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de bouw van nieuwe machines. Dit zijn assemblage-machines voor de farma-industrie. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot en met pilootproductie en validatie. Je kan beroep doen op gespecialiseerde afdelingen die doorgedreven know-how hebben in state-of-the-art technologie in machinebouw: robots, visiesystemen, 3D sensor technology... vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van conceptontwerp, detailengineering procurement van onderdelen: planning, prijsvraag, bestelling, levering plannen en opvolgen van constructie van machines in de workshop aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, visie, software team meetings en workshops plannen en leiden verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Je hebt een masterdiploma als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Project Manager in machinebouw. Kennis van en ervaring met validatie-processen is een must. Je bezit sterke organisatorische en probleemoplossende skills. Gezien de vele interne en externe contacten ben je een uitstekende communicator. Je krijgt de kans om boeiende projecten te leiden in een grote, internationale organisatie. Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met een degelijk pakket van vaste verloning gecombineerd met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen. Ook freelancers komen in aanmerking voor deze opdracht. Een Senior Project Manager van Newpoint Professionals is regelmatig aanwezig om je te ondersteunen en bij te... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top