Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Parttime Customer Service Medewerker voor NS in Groningen


YoungCapital

2019-10-17 05:23:52

Job location Appingedam, Groningen, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Wat ga je doen?
De NS gaat er niet vanuit dat je meteen alles weet. Daarom is er een betaalde digitale training ontwikkeld. Niet zo goed met computers? Geen probleem! Je kan hier dan extra ondersteuning op verwachten en d e training is zelfs dan makkelijk te volgen. Binnen de kortste keren ben jij klaar om klanten te helpen.

Het is een tweeweekse dagtraining die begint op 14 oktober. Van maandag tot en met vrijdag volg je de training van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Werkdagen en -tijden

De klantenservice van NS in Groningen is geopend van maandag tot en met zondag, tussen 07.00 uur en 23.00 uur. Als parttime klantenservice medewerker kun je kiezen uit de volgende contractvormen: 24-28 uur, 28 tot 32 uur en 30 tot 34 uur per week. Het is belangrijk dat je één avond per week tot 23.00 uur en één zaterdag per maand beschikbaar bent.

Werken bij Webhelp

De klantenservice van NS wordt geregeld door het bedrijf Webhelp. Webhelp is gespecialiseerd in klantenservice en helpt hier ook de NS mee. Je werkt bij Webhelp in teams die elkaar coachen, maar gaat ook veel zelfstandig aan de slag. Er zijn doorgroeimogelijkheden in de richting van webcare-werkzaamheden, zakelijke klantcontacten en planning- en coachende taken.

Wat wij bieden

  • Een flexibele baan als parttime of fulltime klantenservice medewerker bij NS in Groningen, waarbij je kiest uit verschillende contractvormen;
  • Een bruto-uurloon van € 9,44, exclusief reserveringen voor vakantiedagen en vakantiegeld;
  • Een betaalde tweeweekse training en coaching;
  • Een puntensysteem waarmee je bonussen kan verdienen;
  • Doorgroeimogelijkheden in de richting van webcare-werkzaamheden, zakelijke klantcontacten en planning- en coachende taken;
  • Een gezellig team.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • In verband met de trainingsperiode ben je vanaf jouw gekozen startdatum beschikbaar, op de tijdstippen vermeld in de vacature;
  • Geen vakantieplannen tussen kerst en oud en nieuw;
  • Je hebt affiniteit met producten en diensten van NS.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top