Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Manager Projectbeheersing Civiele techniek


Kracht Recruitment

2020-12-30 16:52:07

Job location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Administration

Job description

Jij bent een specialist in het optimaal afstemmen van techniek, proces en klantwensen. Jij weet als geen ander projecten dusdanig te beheersen dat hetgeen vooraf afgesproken ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt, binnen de gestelde eisen.

Als Manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de brede beheersing van het project op de aspecten scope, tijd, geld, risico, informatie, documentatie en rapportage. Je bent verantwoordelijk voor het geven van inzicht van het project op ieder moment in de aanbesteding- en realisatiefase. De sturing van de projectbeheersing is gebaseerd op risicomanagement. Als Manager projectbeheersing ben je tevens verantwoordelijk voor de project brede voortgangsrapportages en documentbeheersing. Je bent zowel toetsend, op het functioneren van het systeem en de interne processen van het project, als mede ondersteunend. Taken als Manager projectbeheersing zijn onder andere:

  • In kaart brengen en analyseren van interne en externe processen;
  • Herkennen van interne en externe verbeterpunten binnen het bouwproces;
  • Aansturen van projectleiders op basis van proces en procesverbeteringen;
  • Onderhouden en analyseren van operationele processen

Wij bieden je een fulltime dienstverband, een leuke vacature Manager projectbeheersing en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie. Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

Onze klant is een ambitieuze onderneming als het gaat om het ontwerp en de realisatie van imposante infrastructurele projecten. Het bedrijf besteed veel aandacht aan duurzaamheid met het oog op de toekomst en ontwikkelingen binnen de sector. Klanten met hun wensen staan bij deze dynamische onderneming op nummer een. De organisatiecultuur kan omschreven worden als informeel en er is binnen het bedrijf sprake van een motiverende werksfeer. Het bedrijf heeft een steeds groter wordende orderstroom. Er wordt binnen deze organisatie veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel. Ook wordt er binnen deze organisatie gewerkt met de nieuwste technologische hulpmiddelen om zo een efficiënt en resultaatgericht proces te realiseren. Zaken als BIM en LEAN zijn ver doorgevoerd binnen deze onderneming. Salaris en emolumenten zijn marktconform.

Inform a friend!

Top