Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Internist-nefroloog (parttime), Amsterdam


AMC

2020-09-16 01:46:44

Job location Amsterdam City, Amsterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Healthcare & Medical

Job description

De functie

U heeft de zorg voor klinische en poliklinische patiënten met acute en chronische nierziekten, dialysepatiënten en niertransplantatie­patiënten. Daarnaast bent u supervisor van arts-assistenten in opleiding tot internist of internist-nefroloog op de genoemde locaties. U participeert in lopende studies en in het geven van onderwijs.

Wij zoeken twee internist-nefrologen die na het afronden van hun opleiding klinische ervaring op willen doen al dan niet in combinatie met wetenschappelijk onderzoek voor 1 tot 3 jaar.

De vacature kan voor zowel 32 als 40 uur per week worden vervuld.


Wij vragen
  • U heeft recent de opleiding tot internist-nefroloog afgerond of rondt deze uiterlijk begin 2021 af;
  • U wilt extra werkervaring opdoen in de klinische nefrologie en daaraan verbonden wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding

Het afronden van lopend onderzoek of behalen van BKO in combinatie met het geven van onderwijs behorot in overleg tot de mgoelijkheden.


De afdeling

AMC en VUmc hebben hun krachten gebundeld in een bestuurlijke fusie en worden als één geheel aangestuurd. In Amsterdam UMC verzorgen we op een uitstekende manier patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot arts en verpleegkundige én verbeteren we de gezondheidszorg van morgen dankzij hoogstaand en (inter)nationaal erkend wetenschappelijk onderzoek. Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.

De Amsterdamse academische nefrologen werken sinds begin 2020 als één team en vormen de subafdeling Nefrologie van het Amsterdam UMC. De patientenzorg van het AUMC concentreert zich op de locatie AMC met tevens belangrijke consultatieve en hemodialyse- activiteiten op locatie De Boelelaan. Daarnaast werken zij op het gebied van chronische dialysebehandelingen intensief samen met Dianet Amsterdam, Diapriva Buitenveldert en Niercentrum aan de Amstel.

Alle facetten van de nefrologische zorg komen in het Amsterdam UMC aan bod, van algemene nierziekten tot nierfunctie­ver­van­gende behandeling, zoals dialyse en niertransplantatie. Wij leiden internist-nefrologen op in de volle breedte van het vak. Weten­schappelijk onderzoek wordt uitgevoerd op het gebied van niertransplantatie, klinische immunologie binnen het terrein van de nefrologie, cardiovasculaire complicaties van chronische nierschade, nierfunctievervangende behandelingen, en bloeddrukregulatie en water- en zouthomeostase. Dit onderzoek is translationeel in opzet.

Als internist- nefroloog werkt u in Amsterdam UMC op zowel locatie Meibergdreef als locatie de Boelelaan, en/of bij onze partners Dianet, Diapriva en/of Niercentrum aan de Amstel. Tijdelijke detachering naar Fundashon Mariadal op Bonaire kan onderdeel zijn van uw werkzaamheden.


Wij bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  • Het salaris ligt tussen € 6.158,- en € 7.371,- bruto per maand op basis van 40 uur (schaal MS CAO UMC)
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,3%) en afhankelijk van het aantal avond- en weekenddiensten een bijpassende toelage verzwarende omstandigheden.
  • Wij bieden een contract voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging tot 3 jaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen.
  • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
  • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
  • Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op .


Interesse

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' op deze pagina.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met dhr. prof. dr. F.J. van Ittersum of mw. prof.dr. F.J. Bemelman, internist-nefroloog, via 020 - .

De startdatum is in overleg vanaf 1 november 2020.

Wij zien uit naar onze kennismaking!

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top