HR Consultant - Brussel


Securex

2018-08-09 13:01:35

Job location Etterbeek, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Bij Securex staat de klant centraal In al onze activiteiten staat de klant centraal, en dit in elke fase van zijn onderneming, zij het als starter, zelfstandige, KMO, grote onderneming of multinational. Vertrekkend vanuit 5 grote activiteitsdomeinen (HR Services, Health & Safety, Insurances, Hr Consulting & HR Research) kunnen we elke klant een oplossing op maat aanbieden. Dankzij deze activiteiten kunnen onze klanten zich zonder zorgen verder ontwikkelen. Om onze klanten succesvol te maken Ondersteunen de HR Consultants van de Groep Securex de werkgever en zijn werknemers om een duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Draag bij tot het succes van Securex en zijn klanten! Het HR Consulting team zoekt een collega die verantwoordelijk is voor de planning en het beheer van onze HR outsourcing opdrachten. Je werkt voornamelijk als HR Consultant R&S en sourcing, maar er is op termijn ook ruimte voor andere activiteiten zoals het geven van opleidingen, projecten, enz... Samen met de account manager analyseer je de outsourcingsnoden van onze klanten en stel je de geschikte HR specialisten voor. Je zorgt voor de opmaak van de contracten met de freelance consultants. Je onderhoudt de contacten met je kandidaten, identificeert en selecteert kandidaten op een proactieve manier en staat in voor een optimaal beheer van de kandidatendatabase. Je onderhoudt de relaties met de klanten, alsook met de HR freelancepartners, dit om een duurzame relatie en partnership op te bouwen. Je ontwikkelt adequate rekrutering strategieën om de groei en de kwaliteit van de database te garanderen. Je evalueert de competenties van de geïdentificeerde kandidaten door middel van een gedegen selectieprocedure (bijvoorbeeld aan de hand van diepte-interviews en referentieafname). Je werkt ad hoc mee aan selectieopdrachten, opleidingen, workshops of andere projecten. Ben jij gemaakt voor deze functie? Je hebt enkele jaren ervaring in rekrutering en selectie. Je bent communicatief, professioneel en legt vlot contacten. Je bent flexibel, werkt graag zelfstandig en trekt je uit de slag met sociale media. Je kan je goed uitdrukken zowel in het Nederlands als het Frans, Engels is een troef Je werkt vanuit de Securex zetel te Etterbeek. Hoe dragen wij bij tot jouw succes? Een boeiende en gevarieerde functie in een innoverende ... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top