Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Angular Developer in hartje centrum gezocht!, Amsterdam


CareerValue B.V.

2019-11-10 23:32:39

Job location Amsterdam City, Amsterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: I.T. & Communications

Job description

Als Angular Developer kom jij hier dagelijks voor technische uitdagingen te staan. Uiteraard deins je daar niet voor terug. Je komt in een hecht team en jij gaat je focussen op nieuwbouw van (mobiele) applicaties, websites en interfaces, maar ook op het verder uitbouwen en onderhouden van bestaande applicaties, websites en interfaces. De focus van jouw werkzaamheden ligt op Frontend ontwikkeling. Je wordt enthousiast van het bouwen van gelikte (web)applicaties, je hart gaat sneller kloppen van UX Design en Singe Page Applications zijn bekend terrein voor je of wekken je interesse.

Voorbeelden van recente projecten en dus projecten waar jij aan zou kunnen komen te werken, zijn bijvoorbeeld een groot, online gamingplatform, maar ook een vergelijkingswebsite voor één van de grootste telecomproviders van ons land.

Uiteraard schrijf jij gestructureerde en goed leesbare code. Dit doe je met jouw favoriete/de nieuwste technieken: Angular , HTML , CSS , Java script en indien je dit kunt, React en Vue . Beheers je (één van) deze technieken nog niet? Geen probleem! Je gaat het hier leren, uiteraard in de baas zijn tijd en op de baas zijn kosten.

Verder krijg je hier alle ruimte om andere technieken te leren, indien dit je interessant lijkt. Zo wordt hier ook gewerkt met .NET en PHP . Heb je hier al ervaring mee en wil je af en toe ook je steentje bijdragen aan de ontwikkeling in deze technieken? Dan kan dat. Heb je nog geen ervaring met (één van) deze technieken, maar zou je er graag eens meer over leren? Ook dat kan! Jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling staan hoog in het vaandel en je wordt aangemoedigd om jouw wensen na te streven.

Functie-eisen:
- Je hebt recent je HBO (in een relevante richting) afgerond, of je hebt al enkele jaren werkervaring als Frontend/Angular Developer;
- Je bent gemotiveerd en wil jezelf verder ontwikkelen in Angular -land;
- Je hebt ervaring met Java script , HTML en CSS ;
- Je bent technisch sterk en kunt jezelf verplaatsen in de technische wensen van klanten;
- Je vindt een dynamische omgeving waarbij je aan verschillende projecten (maar wel in-house) werkt leuk;
- Ervaring met React en Vue is een pré.

9881afa4765a2f2bdfb0bc5cf7e437ac-5dcf6577dfa38

Inform a friend!

location

Top