Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Word fulltime Campus Recruiter bij YoungCapital NEXT in Hoofddorp


YoungCapital

2019-10-18 02:09:48

Job location Hoofddorp, Noord-Holland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Wat ga je doen?
Als fulltime Campus Recruiter bij YoungCapital NEXT ga je het campus-recruitment opzetten en verder uitbouwen. Je gaat ons werkgeversmerk nog bekender maken. Hierbij focus jij je op het creëren van relaties met als doel ervoor te zorgen dat de studenten na hun studie een traineeship of mbo- of hbo-opleiding bij YoungCapital NEXT gaan volgen.

Hoe doe je dat?
Allereerst probeer jij jouw netwerk in te zetten en uit te breiden. Je houdt je bezig met het leggen van contacten met bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, studie- en studentenverenigingen. Jouw doel is om hen face-to-face te ontmoeten of bijvoorbeeld de kans te krijgen om een presentatie te geven over YoungCapital NEXT. Daarnaast ga je zelf verschillende evenementen opzetten en zal je trainingen en workshops geven. Jij zet alles op alles om de studenten net zo enthousiast te krijgen over onze opleidingen of traineeships als dat jij bent.

Heb je zelf ideeën over het Campus Recruitment en weet jij hoe je jouw doelgroep het beste bereikt? Nice! Uiteraard krijg je de vrijheid om hiermee aan de slag te gaan.

Verder zijn jouw social media skills van groot belang om zo YoungCapital NEXT als voorkeurswerkgever te gaan promoten.

Wanneer werk je?
Je werkt als fulltime campus recruiter 40 uur per week. Wil je liever 32 uur per week werken? Dan is dat in overleg ook mogelijk! Deze uren maak je op doordeweekse dagen tijdens de standaardkantoortijden.

Wat wij bieden

 • Een baan als fulltime campus recruiter voor minimaal 32 uur per week;
 • Samen met je team de campus-recruitment-koers bepalen en de kans om jouw ideeën uit te proberen;
 • Een uitdagende baan waarin je veel trainingen en workshops gaat geven;
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 6,5 adv-dagen en een gunstige pensioenregeling;
 • Niet alleen YC NEXT groeit, maar jij ook. Via de ruime opleidingsmogelijkheden en trainingen;
 • Toffe feestjes, zoals het YoungCapital Festival en de jaarlijkse Kick-off.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen Campus Recruitment;
 • Aanpakker is jouw tweede naam, en netwerker je derde;
 • Jij weet hoe je talentpools opbouwt en onderhoudt;
 • Reizen vind je helemaal prima en je hebt zin om dit avontuur aan te gaan.

YoungCapital NEXT is de opleidingstak van uitzendbureau YoungCapital. Als kandidaten willen doorleren, maar eigenlijk ook geld willen verdienen en werkervaring op willen doen, zijn ze bij YoungCapital NEXT aan het juiste adres. Want met de traineeships en kosteloze mbo- en hbo-opleiding kan dat gewoon. En doordat ze niet alleen in de schoolbanken zitten, maar ook maandenlange werkervaring opdoen bij bedrijven, is de stap van het onderwijs naar het bedrijfsleven veel kleiner.

Benieuwd waar YoungCapital nog meer voor staat? En waarom we als zevende op de lijst van Best Beoordeelde Werkgever 2018 staan? Bekijk dan

Solliciteren

Solliciteer via de sollicitatiebutton of e-mail je cv en motivatie naar Marleen van der Hofstede via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten in een video? Stuur dan - naast jouw schriftelijke motivatie - een videomotivatie van maximaal één minuut naar Marleen van der Hofstede via WhatsApp (06-) en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan. De videomotivatie is alleen bedoeld als een leuke aanvulling op jouw online sollicitatie.b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top