Few advertisers do not entertain applications from outside of Belgium. Please click apply, to check if you are allowed to.

Smals - Data Center ICT Technician


Smals

2020-06-30 19:12:14

Job location Brussels, Brussel, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: I.T. & Communications

Job description

Uw rol

Als Data Center ICT Technician sta je in voor het beheren van de aansluitingen en bekabelingen in het DataCenter (voor alle apparatuur die deel uitmaakt van de gedistribueerde systemen).

Je staat in voor het opvolgen van de installatie en bekabeling van de serverkasten, Storage, Network, Telecom, SAN, ...

Je maakt dat de servers, switches en appliances op een correcte manier in de serverkasten worden geïnstalleerd.

Je verzekert hierbij een correcte documentatie van de connectique (plaatsing, inhoud kasten, etikettering van de kabels en de servers, ...) in de database en verzekert de kwaliteitscontroles op basis van de normen en ITIL-principes.

Je volgt verschillende aspecten nauwgezet op (temperatuur, vochtigheid, ...) om zo de veiligheid in het DataCenter te garanderen.

Tenslotte volg je de aanvragen van de dienst Facilities op en zal je hierbij, in het kader van je functie, tussen de verschillende sites verplaatsen.

Uw profiel

Je behaalde een diploma hoger secundair onderwijs en beschikt over een eerste IT-ervaring op vlak van netwerking en bekabeling.

Je bent vertrouwd met de installatie van serverkasten, bekabeling, ...

Je bent plichtsbewust en gedreven. Je beschikt over een basiskennis van het Frans.

Je kan vlot werken in Word en Excel.

Ons aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

Inform a friend!

location

Top