Few advertisers do not entertain applications from outside of Belgium. Please click apply, to check if you are allowed to.

Proximus SpearIT - Senior Systems Consultant


Proximus SpearIT

2020-06-30 19:12:12

Job location Brussels, Brussel, Belgium

Job type: all

Job industry: I.T. & Communications

Job description

Context

Voor één van de grootste en meest mission critical klanten, levert en onderhoudt Proximus een uiterst moderne, state-of-the-art technologie infrastructuur dewelke wordt ingezet ten behoeve van de uiteindelijke eindgebruikers, die hier 24/7/365 gebruik van maken in een mission critical context.

Een team van experten op verschillende technologiedomeinen zorgen ervoor dat de bestaande omgeving ten allen tijde operationeel kan blijven alsook voor de implementatie van nieuwe technologieën, evoluties en uitbreidingen in samenspraak met de klant.

Dit team werkt tijdens normale kantooruren vanuit de Proximus Torens in Brussel (naast Noord station), alsook in de locaties van de klant (centrale data centers of satellite offices verspreid over België).

Er is eveneens een 24/7 wachtdienst voorzien voor dringende incidenten met grote eindgebruikers impact.

Job description

Je komt terecht in een multi-disciplinair team van technologie experts en zal daarin een rol opnemen binnen de eigen expertise om de bestaande oplossingen mee te ondersteunen, onderhouden en uit te breiden.
Adviseur van je technologie domein/expertise waarin de mogelijkheid bestaat om mee te werken aan toekomstige evoluties en innovaties.
Gestructureerde troubleshooting (ook onder stresserende omstandigheden) en probleem analyse vormen geen probleem, alsook overzichtelijke rapportering en documentaties.
Implementatie van (dikwijls grote en complexe) projecten, inclusief het gestructureerd testen van nieuwe projecten en implementaties.
Gezien het regelmatige klantencontact is ook een positieve klantgerichtheid en -ingesteldheid een onontbeerlijke eigenschap.

Profiel

Kennis van NL en FR is noodzakelijk.
U zal ook worden onderworpen aan een NVO veiligheidsscreening. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men minimum 5 jaar gedomicilieerd te zijn in België alsook beschikken over een bewijs van goed gedrag en zeden.
Technical skills: Kennis en ervaring met één of meerdere van volgende technologie domeinen vereist:

VMware ESX, VMware Horizon
VMware SRM, vRealize
MS Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016
MS Windows XP - 7 - 10
MS Exchange 2007 - 2016
MS SQL + SQL Clustering (AlwaysOn) 2012 - 2016
MS Active Directory
MS SCOM & SCCM
PowerShell scripting
DNS (Infoblox)
TrendMicro OfficeScan - TrendMicro Deep Security
HP DL-series server Hardware
HP Workstations
Cisco UCS B- & C-series servers & blades
NetApp Storage
In staat om technische designs te lezen, creëren en implementeren.
Goed begrip van hedendaagse netwerk standaarden
Goed begrip van hedendaagse security standaarden

Inform a friend!

location

Top