Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Senior Constructiemanager, Eindhoven


Werkzoeken.nl

2020-04-01 23:19:58

Job location Eindhoven City, Eindhoven, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Other

Job description

Deze functie heeft alles te maken met mensen en techniek. Je staat er middenin. Tussen de aannemers, onderaannemers, opdrachtgever en supervisors. Jij bent niet voor niks een senior die weet hoe deze klus geklaard moet worden. Met jouw schat aan ervaring zorg jij ervoor dat de beste oplossingen bedacht en uitgevoerd worden. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor een project dat volgens afgesproken budget, planning, contracten en meer- en minderwerk regelingen verloopt. Ook werk je nauw samen met een multidisciplinair team.Functie-eisen:

Wij zoeken iemand met en sterke persoonlijkheid, vanuit ervaring veel invloed je omgeving en je gaat gemakkelijk om met druk. Daarnaast ben je een allround technicus (bouwkunde/werktuigbouwkundig) acterend op HBO- / WO- niveau. Het managen van multidisciplinaire projecten en mensen zit in je DNA. Je hebt een stevige kennis van processen en technieken binnen de multidisciplinaire fabrieksbouw. Werkvergunningsystemen zijn zeker niet nieuw voor je, je hanteert een flexibele instelling en jij bent die doorzetter met op de juiste momenten de juiste beslissingen. Minstens zes jaar ervaring in bouw en relevante werkervaring in projectmanagement is een must.4798f418f3cfc500af37adfb0514b697

Inform a friend!

location

Top