Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Recruitment Consultant, Utrecht


Werkzoeken.nl

2019-10-17 05:25:58

Job location Binnenstad, Utrecht (Stad), Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: - Bijdragen aan een leuke en competitieve werkomgeving - Je successen van de week vieren tijdens de vrijdagmiddagborrel - Proberen alle maandelijkse incentives binnen te slepen - Accepteren dat je nog niet alles kunt en weet, waardoor je veel leert van de mensen in je omgeving Andere verantwoordelijkheden zijn: - Het opbouwen van een klantenkring die je optimaal bedient met je kennis, ervaring en kandidaten netwerk - Je klanten adviseren over de juiste oplossing voor hun recruitment vraagstuk - Recruitment processen managen van het in kaart brengen van de vraag, tot en met het tekenen van het contract door onze kandidaat - Je netwerk delen met je collega's waardoor we samen sterker zijn dan ieder individu - Er samen met je manager voor zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en als er tegenslagen zijn, deze zo goed en snel mogelijk overkomt

Functie-eisen:
Je bent sociaal en gedreven om succesvol te worden als consultant. Met een HBO opleiding (of hoger) heb je het denkvermogen om complexe vraagstukken beter op te lossen dan je concurrenten. Je vindt het leuk om snel om accuraat, op kantoor of vanuit je lease-auto, deals te sluiten om deze vervolgens uit te voeren in je toch al overvolle agenda. Je houdt absoluut niet van verliezen, waardoor je iedere vaardigheid wil leren zodat dit zo min mogelijk zal gebeuren. Als je bovenstaande combineert met 1-5 jaar werkervaring ben je mogelijk onze ideale kandidaat en volgende top performer.

b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top