Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Recruitment consultant, Amsterdam


New job

Werkzoeken.nl

2019-10-19 22:47:40

Job location Amsterdam City, Amsterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Vacaturebeschrijving:

Als recruitment consultant (of accountmanager) ben jij de belangrijkste commerciële schakel tussen potentiële klanten, bestaande klanten en onze talentcoaches (lees; steengoede recruiters). En dit bij het leukste uitzendbureau van Nederland ;-)

Leg jij makkelijk contact en ga jij graag een gesprek aan? Dit is een ideale kans om die kwaliteiten in te zetten. Als consultant leg jij het eerste contact met potentiële klanten en bouw je aan langdurige relaties met bestaande klanten. Je werkt hierin nauw samen met het recruitmentteam en de consultants van andere vestigingen. Dit ga je 40 uur per week doen.

Je zit dagelijks bij de leukste, grootste, nieuwste en ook vaak bij hele gewone bedrijven aan tafel. Wat je daar doet? Ze helpen aan de juiste gedreven en talentvolle medewerkers! Dit doe jij door de leukste vacatures mee terug naar kantoor te nemen. Op een manier waar zij gelukkig van worden. Het is de ideale functie wanneer je de eerste stappen als recruitment consultant hebt gezet en op zoek bent naar meer uitdaging en mogelijkheden. Je krijgt de ruimte om met eigen ideeën te komen en mee te denken over het salesproces bij Work-on! Hier krijg jij tussen de € 2400 en € 2800 euro per maand voor terug.

Waar kom jij te werken?

Bij ons! Jij komt te werken op vestiging Amsterdam. Althans, dat is je thuisbasis en daar zit het fantastische team waarmee je jouw klanten gelukkig gaat maken. Fantastisch, is dat niet wat overdreven? Wij vinden van niet. Het is gewoon een ontzettend leuk team, vol ambitieuze starters en er wordt met veel plezier gewerkt. Je zult soms ook te vinden zijn op ons hoofdkantoor in Utrecht of op de vestiging in Tilburg om samen met je Brabantse collega's te 'rocken'.

Wij zijn een ambitieuze uitzendorganisatie met een bijzonder doel. Wij bemiddelen en begeleiden studenten en starters naar hun perfecte (bij)baan of carrière. Voor onze klanten doen we alles, wij beloven dan ook de perfecte match: de juiste persoon op de juiste plaats. We houden er van om met persoonlijke aandacht te werk te gaan.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

En natuurlijk ben jij nu erg benieuwd hoe je werkdag eruit komt te zien. Toch? Komt ie:

 • first thing in the morning: je start (na of vóór je eerste bak koffie) de dag met een call met de andere recruitment consultants en jouw salesmanager. Hoe was je dag gisteren? Wat ga je doen vandaag?
 • jij belt een hele rits potentiële nieuwe klanten (jouw prospects) en maakt een afspraak, want je weet precies waar 'new business' te halen valt.
 • on the road: je hebt deze ochtend twee afspraken in je agenda.
 • prospectbezoek: je gaat kennismaken bij een prospect (potentiële klant). Waar heeft deze organisatie behoefte aan? Jij introduceert Work-on en gaat inhoudelijk in gesprek. Je zorgt dat je advies kunt geven en de toevoegde waarde van Work-on laat zien.
 • klantbezoek: je gaat evalueren en op zoek naar nieuwe of extra mogelijkheden. Hoe zijn de afgelopen maanden gegaan? Waar kan jij nog adviseren en ondersteunen?
 • lunch op de vestiging: er gaat niets boven een gezellige lunch met het hele team. Daar nemen we de tijd voor!
 • offerte opmaken: jij werkt het goede gesprek met de prospect uit tot een samenwerkingsvoorstel op maat.
 • doornemen nieuwe opdracht: samen met je collega's bespreek je de kansen die je vanochtend hebt gezien bij de klant. We gaan hun verwachting overtreffen!
 • administratie: wel zo netjes. Jij werkt al je gesprekken en afspraken van vandaag goed uit in ons systeem. Dan weet iedereen precies wat er gaat gebeuren.
 • dagelijks overleg: je rondt de dag af met een call met de andere accountmanagers en jouw salesmanager. Hoe was je dag? Hoe staan we er voor?
 • borreltime: de borrels zijn borrels, niet 'een-biertje-achter-m'n-bureau', maar echte gezelligheid en we eindigen regelmatig in de stad.
Herken jij jezelf hierin?

Jij bent dus écht overtuigd van de toegevoegde waarde van studenten en starters. En je raakt gemotiveerd om in elke situatie de juiste oplossing te bieden. Jij vertaalt de vraagstukken van potentiële opdrachtgevers naar de talentcoaches op de vestiging. Binnen deze functie ben jij in (de omgeving van) Amsterdam hét gezicht van Work-on.

 • jij hebt HBO werk- en denkniveau.
 • je bent toe aan een vervolgstap na 2 jaar ervaring in commerciële functies.
 • jij bent commercieel en durft te adviseren.
 • accountmanagement is in onze ogen je klanten gelukkig maken. Jij wordt er gelukkig van om actief relaties op te bouwen.
 • als accountmanager ben je de groeimotor van de vestiging. Je bent er niet vies van om zelf te acquireren, want scoren is voor jou belangrijk!
 • je zoekt een functie waarbij je het uitbouwen van bestaande relaties kunt combineren met het op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt (acquisitie).
 • je hebt al een netwerk in Amsterdam (en/of kent de regio goed!).
Wat krijg je ervoor terug?

Ons! Je krijgt er een hele leuke organisatie van fijne collega's bij. Even concreet: wat betekent het voor jou om hier recruitment consultant te worden?

 • je krijgt een fijn salaris: €2400 - €2800 (op basis van ervaring).
 • je krijgt een mooie bonusregeling.
 • je krijgt 29 vakantiedagen per jaar!
 • je krijgt een lease-auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • natuurlijk bouwen wij mee aan jouw toekomst: wij faciliteren trainingen en doorgroeitrajecten.
 • leuke borrels en activiteiten (met het hele bedrijf op wintersport!).

Word jij mijn nieuwe collega? Bel me, dan vertel ik je alles over werken bij Work-on!cc2ca59cc681dadb

Inform a friend!

location

Nearby jobs

Tax Advisor Amsterdam City

Assistent Schilder, Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn

IT support medewerker, Den Bosch Amsterdam

Top