Few advertisers do not entertain applications from outside of Belgium. Please click apply, to check if you are allowed to.

Proximus SpearIT - All Around System Engineer


Proximus SpearIT

2020-07-03 09:53:02

Job location Evere, Brussel, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: I.T. & Communications

Job description

Als System Engineer garandeer je dat de IT-systemen, ISP-diensten en het datacenternetwerk van Scarlet betrouwbaar, performant en kostenefficiënt zijn en ondersteun je mee de missie van Scarlet als virtuele netwerkoperator.

Jobomschrijving

Je draagt bij tot de efficiënte werking van Scarlet door de IT-infrastructuur (interne IT) op een efficiënte manier ter beschikking te stellen van de eindgebruiker en draaiende te houden.

Je staat in voor het ISP-management. Je ontwerpt en implementeert de Scarlet Ispinfrastructuur op een kostenefficiënte manier en faciliteert het gebruik ervan voor de eindgebruiker.
Je staat in voor het systeembeheer. Je ontwikkelt en onderhoudt systemen volgens sector- "best practices" en de geldende procedures. Je documenteert dit. Je ontwikkelt en onderhoudt monitoring- en alarmdiensten voor de serverinfrastructuur.
Je staat in voor het netwerkbeheer. Je ontwikkelt en onderhoudt de netwerkinfrastructuur in het Scarlet-DataCenter volgens "best practices" in de sector. Je documenteert dit. Je ontwikkelt en onderhoudt monitoring- en alarmdiensten voor de netwerkinfrastructuur.
Je biedt operationele ondersteuning en draait mee in een permanente wachtdienst.Je fungeert als "third line" voor operationele problemen met het netwerk, internet services en interne IT
Kantoorautomatisering : je staat in voor het beheer van de interne IT. Je implementeert de IT-infrastructuur van Scarlet op een kostenefficiënt manier en stelt deze ter beschikking van de eindgebruiker

Profiel

Bachelor in Telecommunicatie/IT of gelijkwaardig door ervaring.
Ervaring : 3 jaar minimum
Technische vaardigheden:

Microsoft: Active Directory (GPO), Windows Server, Terminal Services, SCCM
Linux: Oracle Linux/CentOS
Networking: Cisco, Firewall, WAF, Load balancing, PKI &SSL/TLS, VPN, VoIP services, Internet protocols (DNS, HTTP/Https, SMTP/IMAP, RADIUS)
Storage: SAN networks (iSCSI / Fiber channel), backup & recovery ? Virtualization: VMware
Oracle-knowledge is a plus.
Soft skills:

Je denkt analytisch.
Je hebt ervaring met het uitwerken van automatiseringsscripts.
Je kunt autonoom werken met beperkte supervisie.
Je bent organisatorisch sterk en werkt gestructureerd met aandacht voor details.
Je bent toegewijd en verantwoordelijk. ?
Je bent stressbestendig.
Talenkennis: Nederlands of Frans + Engels (vloeiend)

Inform a friend!

location

Top