Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Projectleider Kabels En Leidingen, Geldermalsen


New job

Werkzoeken.nl

2020-04-01 23:19:58

Job location Geldermalsen, Gelderland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Other

Job description

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor een project in de précontractuele en/of uitvoeringsfase, zowel het werk, de medewerkers, de middelen als de kosten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het invoeren, onderhouden en het doelmatig functioneren van het kwaliteitssysteem, inclusief Arbo en milieu binnen het project. Je geeft leiding aan het project en bewaakt tijd, kwaliteit en kosten. Daarnaast ben je iemand die een efficiënte en beheersbare projectorganisatie bewerkstelligt. Je voelt je thuis in de projectorganisatie waar veiligheid hoog in het vaandel staat. In verband met de grote diversiteit van de functie ben je op vele markten thuis: je bent in staat geïnspireerd leiding te geven aan de alle medewerkers op een project en onderhoudt op een goede manier contacten met de opdrachtgever. Tevens beschikt je over de gave zelfstandig te opereren en tegelijkertijd samen te werken met collega's om het project gerealiseerd te krijgen.Functie-eisen:

Wij zoeken een kandidaat met HTS /TU Civiele Techniek achtergrond en minimaal 6 jaren werkervaring op niveau. Je vindt het leuk om met een diversiteit aan mensen te werken en de dynamiek van de aannemerij spreekt je aan. Je werkplek zal voornamelijk op de vestiging of op een project zijn. Je bent flexibel, accuraat en kunt goed onder druk werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld. Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt.4798f418f3cfc500af37adfb0514b697

Inform a friend!

location

Top