Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Projectleider Integrale Infra Contracten


Kracht Recruitment

2020-12-30 16:52:06

Job location Abcoude, Utrecht, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Administration

Job description

Voor een zeer gewaardeerde relatie zoeken wij een Projectleider Infra. In de functie van Projectleider Infra draag jij zorg voor de realisatie van grootschalige asfaltprojecten binnen besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting, zodanig dat de vastgestelde rendementsnorm wordt gehaald.

Als Projectleider integrale contracten infra weet jij het project in goede banen te leiden. Dit wordt gedaan aan de hand van kennis, ervaring en uitstekende communicatie vaardigheden. Klantgerichtheid en commercieel inzicht zijn belangrijke kenmerken van een Projectleider integrale contracten infra.

Hiertoe verricht jij de volgende taken
  • Werken volgens systeem gerichte werkmethodieken, Lean commuincatie en planning, binnen tijd en budget;
  • Deelnemen in Tenderteams en uitdokteren van uitvoeringsmethodieken;
  • Leidinggeven aan projectgroep uitvoering;
  • Verbeteringen aanbrengen in diensten en kwaliteit;
  • Bijdrage leveren aan besluitvorming binnen projecten;
  • Aansturen managementprocessen tijdens project

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Projectleider integrale contracten infra en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol. Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

Onze klant is een toonaangevende onderneming als het gaat om het ontwerp en de realisatie van multidisciplinaire en gecompliceerde infrastructurele projecten. Deze werken worden veelal vanuit intensieve tendertrajecten aangenomen. Kortom nieuwe contractvormen en principes zoals Lean, Systems Engineering en Uav-Gc zijn volledig ingeburgerd. Het bedrijf besteed veel aandacht aan duurzaamheid in de breedste zin. Klant en klantwens staan hierin centraal. De organisatiecultuur kan omschreven worden als open en informeel. Door de gestage groei van de onderneming alsmede als antwoord op mogelijk uitstroom door vergrijzing ontstaat de vacature voor Projectleider integrale contracten infra.

Inform a friend!

Nearby jobs

Monteur technische dienst Amsterdam City

HR Business Partner Eindhoven City

Cloud CRM / WebApp developer Abcoude

Top