Payroll Consultant International - Brussel (m/v)


Partena Professional

2018-08-02 13:01:31

Job location City of Brussels, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Banking & Financial Services

Job description

Als Payroll Consulant International waak je over het goede verloop van de loonsberekeningen en van de administratie van het personeel tewerkgesteld in internationale ondernemingen en onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. De Pay'N People Services van Partena verzekeren, doorlopend en ongeacht de complexiteit, het beheer van de lonen, hun administratieve opvolging en de sociale wetgeving die ermee verband houdt. JOUW UITDAGING? Als Payroll Consultant International ben je de bevoorrechte gesprekspartner van onze klanten. Je bent belast met het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten van ADP Streamline. Bovendien is, naast Brussel, Hasselt ook een mogelijke werkplaats. ADP Streamline is een internationale Payroll Services Provider en zijn klanten zijn voornamelijk grote multinationals. Zij besteden de dossiers van klanten, waarvan de bedienden onderworpen zijn aan de Belgische RSZ, onafhankelijk van hun tewerkstellingsplaats, uit aan de internationale cel van Partena. Als Payroll Consulant International : Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen van internationale klanten die onderworpen zijn aan de Belgische sociale reglementeringen. Adviseer je de klant inzake Belgische arbeidsrecht en sociale wetgeving. Vezorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Bouw je een vertrouwensrelatie met de klant en met onze partner ADP op en onderhoud je die. Beantwoord je aan de behoeften van de klant en begeleid je hem, rekening houdend met de Service Level Agreements en Key Performance Indicators van ADP. Neem je deel aan Conference Calls met jouw klanten gelegen in het buitenland. Bezorg je reportings aan onze partner ADP. WIE BEN JE ? Je hebt een bachelordiploma in Human Resources, Rechten of Boekhouding en je beschikt, bij voorkeur, over minstens een eerste ervaring op het vlak van payroll en loontools in een sociaal secretariaat. Je hebt een zeer goede professionele kennis van het Engels en je beheerst het Nederlands of het Frans. Je kennis van een loonmotor tool is een groot pluspunt. Je hebt een zeer goede kennis van de wetgeving en het Belgische arbeidsrecht. Je beschikt over een goed ontwikkelde zin voor analyse. Je werkt stressbestendig en proactief. Je organiseert je tijd op een efficiënte wijze en je past je prioriteiten aan om je klantenportefeuille optimaal te beheren. Je bent nauwkeurig en resultaatgericht, zo kan je een kwalitatieve dienstverlening garanderen. Je communiceert op een assertieve en overtuigende manier. Je overtu... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top