Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Medewerker Customer Support Verzekeringen in Heerlen


New job

YoungCapital

2019-11-10 23:38:29

Job location Heerlen, Limburg, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Wat ga je doen?
Namens dé inkomensspecialist in Heerlen zijn wij op zoek naar Medewerkers Customer Support.
Als Medewerker Customer Support ben je hét visitekaartje van deze inkomensverzekeraar. Als Medewerker Customer Support ben je belast met het afhandelen en verwerken van inhoudelijke of financiele (aan)vragen, verzoeken en klachten van klanten via de mail, telefoon of chat en draag je bij aan een optimaal klantcontact.

Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor uitstekend klantcontact én de werkzaamheden die daaruit voortkomen. Je luistert en communiceert goed waardoor je in staat bent te achterhalen wat de klant nodig heeft. Daarnaast speel je een belangrijke tot de continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. Ook voer je inhoudelijke, ondersteunende en administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de afdeling Operations.

Als Medewerker Customer Support beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je bent een multitasker pur sang en schakelt moeiteloos tussen meerdere contacten, kennis en systemen. Je bent klant- en resultaatgericht. Je neemt initiatief, bent enthousiast en inlevend (en draagt dit ook uit) en bent daarnaast flexibel in je werkhouding.
Het is van groot belang dat jij deze functie tot en met september 2020 wil beoefenen. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Ben jij die klantgerichte medewerker waar wij naar op zoek zijn? Voelt men zich door jou gehoord en word jij enthousiast van bovenstaand functieprofiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct!

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris van €12,22 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring;
  • Flexibele werktijden (tussen kantoortijden)
  • Een uitdagende functie tot september 2020;
  • Een boost voor jouw cv
  • Werken in een gezellig team;
  • Ervaring op doen in de financiële dienstverlening & jezelf breed ontwikkelen

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Ervaring met klantcontact (telefonie, mail & chat)
  • In het bezit van Wft basis of bereid Wft basis te halen in 1 maand;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de financiële dienstverlening

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

b5bb89a2c1b21d9b80c6-5dc9bd10acb81

Inform a friend!

location

Top