Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Machinist kraan - shovel, Amsterdam


New job

Logistic Force

2019-11-14 13:06:07

Job location Amsterdam City, Amsterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Manufacturing Operations

Job description

Als machinist sta je aan de basis van ons succes. Jouw vakmanschap bepaalt of onze interne logistiek soepel loopt en onze installaties goed draaien. Voor de uitvoering van ons proces maken wij gebruik van verschillend zwaar materieel. Shovel en rups- bandenkranen in diverse gewicht klassen. Tevens kan je overweg met diverse hulpstukken zoals tandenbak, opschoonbak, sorteerknijper, vergruizer of prikker mochten de werkzaamheden hierom vragen. De wil om dit aan te willen leren is uiteraard ook prima.

Jouw werkzaamheden

Afhankelijk van het type werkmaterieel, bestaan de werkzaamheden uit:

  • Voeden opvoerbunkers
  • Stort bijhouden.
  • Kegels wegrijden onder de lopende banden uit de installaties
  • Aan- en afvoer materiaal naar en van de sorteerinstallaties
  • (Voor)laden containers, kippers, walkingfloor opleggers etc.
  • Controle op stortingen uit de diverse bakken op het terrein en hal
  • Assistentie van collega's op en rond de installaties.

De werktijden zijn variabel daar we met diverse opdrachtgevers en locaties werken Dit kunnen i.o.v. ook ploegen en weekenden zijn.

Wie ben jij?

Nauwkeurig, stressbestendig, gevoel voor je machine(s) en in teamverband kunnen werken zijn wat ons betreft de belangrijke kenmerken van een goede machinist, net zoals doorsmeren en bijhouden van de machine(s) waarop je werkt.

Wij zijn wij?

We zijn een landelijke uitzender in Transport en Logistieke functies, onze specialiteit ligt in het GWW en recycle gerelateerd vervoer.

Nu zijn we bezig met onze relaties in deze sector met een machinepark te voorzien van gemotiveerde shovel, rups, bulldozer en soms ook draadkraan machinisten.

We hebben verschillende werkgevers in ons klantbestand en deze zitten op diverse locaties in Noord Holland en o.a. in de Flevoland.b5bb89a2c1b21d9b80c6-5dcdcd

Inform a friend!

location

Top