Junior Sales Engineer


Axians Audiovisual Belgium

2018-10-23 13:01:31

Job location City of Brussels, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Trades & Services

Job description

Voor Axians AV, een merk van VINCI- Energies, zijn wij opzoek naar een Junior Sales Engineer. Functie Voorstellen van technische oplossingen die aan de eisen van de klant voldoen Opstellen, voorstellen en opvolgen van uitgewerkte offertes Aanvragen en vergelijken van materiaalprijzen Inschatten van installatietijden en mee bepalen van de prijszetting Uitbouwen en onderhouden van een klantennetwerk Screenen van nieuwe business-opportuniteiten Profiel Je hebt een eerste ervaring in sales achter de rug en je hebt interesse in audiovisuele technieken Je bent open minded en hebt zin voor innovatie Je bent communicatief en commercieel ingesteld Ervaring in overheidsaanbestedingen is een pluspunt Je bent gemotiveerd en flexibel Je hebt een no-nonsense attitude Kennis Frans is een pluspunt Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voorwaarden Je maakt dee... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Nearby jobs

Supply Chain Data Analyst City of Brussels

AUDIT MANAGER City of Brussels

Financial Controller || IT || Antwerp Kontich

Top