Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Junior EMVI Schrijver


Kracht Recruitment

2020-12-30 16:52:07

Job location Vianen, Utrecht, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Administration

Job description

Ben jij competitief en wil je altijd de winnaar zijn? Ben je communicatief vaardig en creatief en koppel je dit aan gezonde ambitie? Dan is dit de functie voor jou!

Als Junior EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) Schrijver ben jij iedere dag bezig met het winnende plan te schrijven om aanbestedingen te winnen voor jouw opdrachtgever(s). Je bundelt je krachten met collega's in het tenderteam en ben de spin in het web bij het behalen van de overwinning. Met jouw creativiteit ben je in staat een winnend idee op tafel te kunnen leggen, waarmee de aanbesteding gewonnen kan worden. Jij bent de schakel tussen de Tendermanager en de collega's die de technische input geven in het plan. Dit werk je uit tot een winnend plan voor de deadline afloopt.

Dit doe je namens onze opdrachtgever in de regio Utrecht. Zij helpen je bij je ontwikkeling om steeds een stapje beter te worden en binnen no-time dé EMVI specialist te zijn binnen het team. Je wordt ingezet bij diverse opdrachtgevers, waardoor je in relatief korte tijd met veel verschillende (top)professionals samenwerkt. Je krijgt de kans om bij de meest succesvolle bedrijven in de bouw- en infrabranche in de keuken te kijken. Daarnaast zorgen je collega's er elke week voor dat je steeds meer kennis krijgt over het vakgebied, met daarbij ook je uiteindelijke doorgroeimogelijkheden. Wie weet ben jij over 5 á 10 jaar wel dé Projectmanager, Tendermanager, Omgevingsmanager of Contractmanager op toonaangevende miljoenen- en miljardenprojecten. Zij faciliteren, maar jij moet je status van talent waarmaken en de volgende sterspeler worden. Het Champions League podium wordt je tenslotte al geboden.

Zoals gezegd bieden we enorm veel doorgroeimogelijkheden en de juiste omstandigheden voor een optimale ontwikkeling. Verder bieden we:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld rollen als EMVI specialist, Contractmanager, Tendermanager of Omgevingsmanager;
  • Werken in een omgeving dat op Champions League niveau acteert;
  • De kans om bij veel (top)bedrijven in de keuken kijken

Bouw en infra, publiek én privaat. Deze partij managet aansprekende en uitdagende projecten binnen de fysieke leefomgeving. Ze vervullen hierin voornamelijk rollen op het gebied van Tender-, Project-, Contract- en EMVI-management. Door middel van een integrale, samenwerkingsgerichte visie weten ze verschillende partijen en belangen te verbinden. Ze staan voor kwaliteit, komen afspraken na en nemen verantwoordelijkheid. Daarnaast houden ze van gezelligheid. Het kantoor in de regio Utrecht dient als uitvalsbasis en middelpunt. Hier informeren ze elkaar over hun projecten, brainstormen over casussen en dagen elkaar uit om te komen tot creatieve ideeën. Elke vrijdag werk je met alle collega's op het kantoor en sluit je de week gezellig af met een vrijdagmiddagborrel.

Inform a friend!

Top