Junior Accountant | Gemotiveerd & Leergierig | regio Genk


Accountemps

2018-08-02 13:01:31

Job location Genk, Limburg, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Accounting

Job description

Onze klant is een accountantskantoor in Genk op zoek naar een gedreven Junior Accountant die gemotiveerd is veel bij te leren. Je wordt begeleid door een ervaren dossierbeheerder om zo te groeien in je kennis en functie. Functie: In het begin zal je instaan voor de verwerking van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen; Je bereidt de BTW-aangifte voor; Je bereidt de personenbelasting voor; De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten; De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen; Administratieve taken ad hoc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : Profiel: Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in Accountancy & Fiscaliteit; Je bent gemotiveerd om bij te leren en te groeien tot een volwaardig dossierbeheerder; Je kan goed in team werken; Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en neemt initiatief; Je bent klantgericht en stressbestendig; Je bent nauwkeurig en planmatig. Aanbod Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen; Je krijgt de kans om door te groeien naar een functie van dossierbeheerder; Interne en externe opleidingen en seminaries om je carrière verder uit te bouwen; Met optie vast. Is dit de interim-opdracht van jouw leven en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet ... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top