Inside Sales Representative


Verisure

2018-08-09 13:01:35

Job location Evere, Brussels-Capital Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Voor ons Contact center in Brussel zijn we op zoek naar een inside sales representative. Je bent het kloppende hart van onze groeiende verkopersorganisatie die vandaag 150 mensen telt. Elke inside sales representative krijgt zijn of haar persoonlijk onboardingprogramma. Vanaf dag één ontwikkelen we je vaardigheden, boek je stap voor stap vooruitgang en overwin je nieuwe uitdagingen. Je werkt telefonisch een offerte uit, nadat een klant interesse heeft getoond in onze producten en diensten en ons heeft benaderd om meer informatie of een offerte te bekomen. Daarnaast probeer je mensen te overtuigen van ons product die eerder negatief geantwoord hebben. Via een belscript analyseer je de behoeften van de potentiële klant. Dit biedt je voldoende handvaten om telefoongesprekken succesvol af te ronden. Je stelt op maat van de klant het Verisure productengamma voor en overtuigt hem/haar van onze dienstverlening. Bij akkoord over de voorgestelde offerte, spreek je een datum af voor de ingebruikname. Deze wordt verzorgd door een installateur die ter plaatse gaat. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je gesprekken in onze computersystemen. Je verwerkt de afspraakgegevens, alsook de klantgegevens in de database. Je behaalde een diploma secundair onderwijs of kan op een gelijkaardige eerste werkervaring terugblikken Zowel in het Nederlands als in het Frans kan jij vlot communiceren Je haalt energie uit het overtuigen van potentiële klanten en bent een echte deal closer Je bent flexibel inzetbaar om in shiften te werken en afwisselend op zaterdagen te presteren Bereidheid om bij te leren en zich te ontwikkelen op commercieel en persoonlijk vlak Een gezonde dosis doorzettingsvermogen en de wil om te presteren zijn doorslaggevend Je bent in staat om administratieve processen te volgen en kan snel schakelen tussen diverse systemen We zorgen voortdurend voor inspiratie, opleiding en actieve begeleiding waardoor je verkoopvaardigheden verder worden ontwikkeld Je maakt deel uit van een dynamisch en groeiend team Je krijgt een contract van onbepaalde duur We bieden jou een boeiende en afwisselende job ... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top