Industrieel ingenieur - No-Nonsense - TOPloon + 28VD


LGA Engineering

2018-09-27 13:01:31

Job location Gent, Flemish Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Science & Technology

Job description

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit bedrijf, gevestigd in Gent, biedt een mooie kans voor als jij jezelf wilt verbeteren. Zij zijn als geen ander gekend voor duurzaam energieverbruik en jij bent degene die dit proces mee kan ondersteunen. Ben jij industrieel ingenieur met specialisatie elektromechanica en wil je graag je kennis toepassen bij een Europese leider in hun niche? Kijk dan hier of je in aanmerking komt voor deze mooie opportuniteit. Een eerste blik op het takenpakket Om de productie-omgeving te leren kennen ga je een interne opleiding aan Hier zal je in contact komen te staan met de volledige technische dienst Je wordt verantwoordelijk gesteld voor het onderhoud op elektrisch/mechanisch vlak Je gaat altijd oplossingsgericht te werk inzake structurele problemen Verbetertrajecten en optimalisatie voor het productieproces is iets wat je continu nastreeft Het technisch team is jouw thuisbasis, werk samen met jouw collega ingenieurs om de productie te perfectioneren Het profiel dat past bij deze job Je bent in het bezit van een masterdiploma elektromechanica Een eerste ervaring binnen de productiesector is een pluspunt, maar geen must Je bent ambitieus ingesteld en daarnaast streef je altijd naar optimalisatie Kijk hier wat wordt aangeboden Een aantrekkelijk brutosalaris dat afhankelijk is van jouw ervaring Hier inbegrepen krijg je ook nog eens een mooi pakket aan extralegale voordelen Omdat dit bedrijf prestatiegericht is, mag je ook een forse bonus verwachten, na het behalen van de KPI's Naast het streven naar succes krijg je ook een mooie Work-Life-Balance, geniet van 28 verlofdagen! Wil jij doorgroeien? Bewijs het en groei verder in dit sterk bedrijf De collegialiteit in dit bedrijf is trouwens op en top, er is weinig verloop en er wordt met aandacht gekeken naar het personeel Is deze uitdaging iets voor jou? Verstuur dan jouw CV en motivatieb... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Nearby jobs

Ploegverantwoordelijke City of Brussels

Ploegverantwoordelijke productie City of Brussels

Supervisor Gent

Top