Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

HR Manager gezocht in Capelle aan den IJssel, Rotterdam


YoungCapital

2019-10-17 05:25:31

Job location Not Provided, Rotterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Wat ga je doen?
Voor onze opdrachtgever, een gespecialiseerd bedrijf in het aanbieden van wellnessproducten, zijn we per direct op zoek naar een fulltime HR Manager. Elke dag inspireert de opdrachtgever miljoenen mensen die gebruik maken van deze wellnessproducten. Hierbij kan je denken aan fitnessbedrijven, fysiopraktijken en consumenten. Met zo'n 2200 medewerkers in 14 branches en in meer dan 100 landen is deze organisatie wereldwijd actief.

Als HR Manager zal je verantwoordelijk zijn voor het Benelux gebied van deze opdrachtgever. Zaken zoals het werven en selecteren van kandidaten behoren tot de werkzaamheden. Het is ook van belang dat je bekend met alle HR zaken voor interne medewerkers, zoals het verlengen van contracten, het opstellen van verzuimgesprekken als alle administratieve taken. Je hebt bij voorkeur al de nodige werkervaring opgedaan als HR manager of medewerker en bent toe aan een vervolgstap in je carrière.

Naast de werkzaamheden zijn er tal van extra leuke activiteiten naast het werken. Zo staan er fitnessaparatuur klaar om in de pauze of na je werk lekker nog eventjes te sporten. Ook heerst er een informele sfeer op de werkvloer en heb je veel contact met je collega's. Je komt te werken in een informeel team met korte lijntjes.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Een fulltime baan bij een internationale organisatie in Capelle aan den Ijssel;
  • Een uitdagende baan als HR Manager met een veelzijdig takenpakket;
  • Mogelijkheden om na het werk gebruik te maken van de fitnessapparaten.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Je hebt bij voorkeur al enige relevante werkervaring als HR manager;
  • Je bent daadkrachtig, enthousiast en trekt de verantwoordelijkheden naar je toe;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

Top