HEAD OF OPERATIONS


HAYS

2018-08-02 13:01:32

Job location Boom, Flemish Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Executive Positions

Job description

Leiden Operations Afdeling (Logistiek en Commerciële binnendienst) Lid van Management Team Benelux People manager Hays Experts Purchasing & Logistics is voor haar klant, de marktleider in bekisting en steigers, op zoek naar een Head of Operations BeNeLux. Als Head of Operations ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de logistieke planning op het gebied van personeelsplanning en materiaalbehoefte. Je stuurt daarbij een team aan van 4 teamleaders, een materiaalplanner en ongeveer 50 medewerkers. Daarnaast vertaal je de strategie en het business plan naar doelstellingen en zorg je aan de hand van vooropgestelde KPI's voor een optimale procesbeheersing. Je doet beleidsvoorstellen op gebied van logistiek en verkoop binnendienst op strategisch niveau. Verder ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van het logistieke proces en het implementeren van verbeterprojecten. Dit doe je in het kader van complexe materiaal- of planningsvraagstukken en met de focus op continue verbetering, efficiëntie en kwaliteit. Je stuurt zowel het operations team aan in België als in Nederland, zorgt voor een optimale communicatieflow en maakt deel uit van het management team BeNeLux. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director en werkt nauw samen met de 3 Country Managers. Als Head of Operations beschik je minstens over een Bachelordiploma en heb je ideaal minstens tien jaar ervaring binnen een gelijkaardige functie in de logistieke sector. Bij voorkeur kom je uit de bouwsector en heb je affiniteit met bekisting en steigers. Je bent sterk analytisch en cijfermatig en hebt succesvolle ervaring met het uitwerken en implementeren van verbeterprojecten. Als people manager zorg je voor het optimaal functioneren van je werknemers en streef je steeds naar een betere performance en samenwerking. Als er problemen je pad kruisen, ga je op een creatieve en resultaatgerichte manier aan de slag en weet je hoe je medewerkers kan motiveren om de problemen op te lossen tot tevredenheid van de klanten. Je bent een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken. Met je positieve gedrevenheid begeleid je je team en bouw je mee aan de toekomst van onze klant. Je bent flexibel ingesteld en verdeelt je tijd over België en Nederland. Tot slot spreek je vloeiend Nederlands en heb je goede kennis Frans, Duits en Engels. Onze klant biedt een variërende functie aan bij een internationale marktleider die focust op groei door middel van innovatieve oplossingen, hoge kwaliteit en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt bij start een grondige opleiding en doorheen je carrière intensieve ond... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top