Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Fulltime Franstalig customer service medewerker in Amersfoort


YoungCapital

2019-10-18 02:09:13

Job location Amersfoort, Utrecht, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Wat ga je doen?
Als fulltime, ervaren customer service medewerker €14,14 per uur verdienen? Jij weet precies hoe je zorgt voor optimale klanttevredenheid. Daarom is een telefonische gesprek met een klant over een klacht voor jouw een eitje. Toch? Eitje of niet... Jij krijgt een geluksgevoel van binnen wanneer je weer een klant hebt blij gemaakt.

Naast klantcontact per telefoon, beantwoord je als customer service medewerker regelmatig een vraag per e-mail. De vragen zijn zeer uiteenlopend en ook nog eens in in het Nederlands en Frans. Ouis, elk klantcontact is weer een nieuwe uitdaging! Hopelijk bestaat jouw Franse woordenschat uit meer dan alleen oui. Het wordt nog mooier. Je wordt ook verantwoordelijk voor de opvolging van aan- of opmerkingen en klachten van consumenten via diverse sociale media.

Amersfoort, het midden van het land! Daar kom jij als customer service medewerker te werken. In een klein, hecht en vooral gezellig team van 11 customer service medewerkers. Wil jij hier snel bijhoren? Dan ga ik graag met je om tafel.

Wat wij bieden

  • Lekker salaris van €14,14 bruto per uur;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • 70 gezellige collega's;
  • Met enige regelmaat team- en bedrijfsuitjes;
  • Werken in een groeiende, internationale organisatie.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Franse taal is voor jou geen probleem!
  • Je bent voor onbepaalde tijd fulltime beschikbaar.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top