Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Customer service medewerker, Nijmegen


Randstad

2019-10-17 05:25:35

Job location Nijmegen, Gelderland, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Ben jij op zoek naar een dynamische functie als customer service medewerker binnendienst in een internationale en technische omgeving? Ben je op zoek naar een functie waarbij de focus ligt op optimale service en je technische inzicht goed van pas komt? En waar je het project van A tot Z begeleidt? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever in Nijmegen is gespecialiseerd in de engineering, productie, reparatie en testen van geassembleerde PCB's elektronicamoduls en - systemen. Een internationale speler in de hightech. Ze hebben een aantal grote klanten, bijvoorbeeld NXP en VDL.

Je komt te werken in een enthousiast, jong en dynamisch salesteam. Het bedrijf heeft sinds kort een nieuw pand wat modern en vooral hightech is ingericht. Je wordt als medewerker gestimuleerd om je persoonlijk te blijven ontwikkelen en aan je carrière te bouwen. Ze willen ervoor zorgen dat je jouw energie en ideeën genoeg kwijt kunt, dat zij kansen voor je creëren om te leren en dat je verantwoordelijkheden krijgt die meegroeien bij wat je aankunt.

Na een inwerktraject als customer service medewerker, mag je de touwtjes in eigen handen nemen. Je bent dan thuis in de markten en toepassingen die onze opdrachtgever levert. Zodoende fungeer je voor klanten en collega's als een vraagbaak. Je gaat de relaties met de huidige klanten en prospects onderhouden en je informeert ze over de orders. Het is een diverse en dynamische functie. jij bent het spin in het web die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt gedurende het orderproces.

Je hebt veelvuldig contact met de klanten, engineers, werkvoorbereiders en inkoopafdeling om te zorgen dat deze processen soepel en op tijd verlopen. Je hebt een hoge mate van autonomie en vrijheid om te zorgen voor het beste resultaat.

Wat heb je hiervoor nodig?

Een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau aanvullend met 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële functie. Je hebt een commerciële én internationale mind-set. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt affiniteit met techniek. Anderen omschrijven jou als: communicatief sterk, zelfbewust, analytisch, leergierig, accuraat en een organisatietalent.

Wat krijg je ervoor terug?

    • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
    • Een internationale, stabiele, groeiende werkgever
    • Een bruto maandsalaris van € 2.500 - € 3.000 bruto per maand op fulltime basis

Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze vacature, of heb je eerst nog wat vragen? Dan kun je Elise van Lier van Randstad bellen, e-mailen of whatsapp'en:

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top