Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Customer service medewerker logistiek in s-Hertogenbosch, Den Bosch


Randstad

2019-10-17 05:26:07

Job location 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Voor een kleurrijke organisatie in 's-Hertogenbosch, die zich richt op de productie en levering van doe-het-zelf producten, ben ik op zoek naar een Customer Service medewerker logistiek die communicatief zeer vaardig is en in staat is om onder druk koel te blijven en de klant centraal te stellen. Deze platte organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, die meer dan 40 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten in de (internationale) doe-het-zelf branche.

De belangrijkste pijlers voor dit bedrijf zijn flexibiliteit, hoge klantgerichtheid en een hoogwaardige relatie met de klanten. Je past goed binnen dit bedrijf wanneer je houdt van een informele sfeer, waar collegialiteit en een no-nonsense mentaliteit vanzelfsprekend zijn. Kenmerkend voor deze organisatie zijn de korte communicatielijnen, de concrete besluitvorming en dat er is veel ruimte en waardering is voor eigen initiatief.

Als Customer Service medewerker logistiek informeer en adviseer jij de klanten bij aanvragen en opdrachten. Het is daarom van belang dat je snel kunt handelen en helder communiceert. Je komt te werken in een team van 3 customer service medewerkers en samen behandel en verwerk je alle telefonisch en schriftelijk binnengekomen orders en voert deze in het systeem. Wanneer er vragen over de verkooporders, prijzen en producten zijn, dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Bij onduidelijkheden over de orders, neem je contact op met de klant. Je weet goed de vraag en behoefte van de klant te achterhalen en biedt hen tijdig een passende oplossing. Daarnaast ben je een sparringspartner voor de buitendienst medewerkers.

Voor deze functie wordt een MBO/HBO-opleiding gevraagd, maar nog belangrijker is dat je enige ervaring hebt in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een logistieke omgeving. Je bent enthousiast, service- en kwaliteitsgericht, klantvriendelijk en probleemoplossend ingesteld. Beheersing van de Nederlandse en Duitse taal is absoluut vereist, aangezien je met internationale klanten te maken hebt. Spreek je daarnaast nog Engels en/of Frans, dan heb je echt wel een streepje voor. In deze rol als Customer Service medewerker logistiek is het verder belangrijk dat je enige ervaring hebt in het werken met geautomatiseerde systemen, het opmaken van exportdocumenten en accuraat en gestructureerd te werk kunt gaan.

Je werkt in verschoven dagdienst. Dat houdt in dat je komt te werken in diensten van 7.00 tot 16.00 uur of van 8.30 tot 17.30 uur. Het salaris voor deze functie ligt tussen €2.100,- en €2.700,- per maand. Je komt in eerste instantie in dienst via Randstad, maar bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid op een contract in dienst bij dit mooie bedrijf.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel, ik ben op jou aan het wachten!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top