Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Customer service medewerker, Klundert


Randstad

2019-10-17 05:26:02

Job location Klundert, Noord-Brabant, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

Ben jij een echte teamplayer die administratief en communicatief sterk is onderlegd en zichzelf graag (verder) wil ontwikkelen als Customer Service Medewerker? Krijg jij er een kick van als je veel werk op je bordje hebt en continue aan het schakelen bent tussen verschillende klanten? Lees dan snel deze vacature voor een fulltime functie in Moerdijk!

De omgeving

Je komt te werken bij een grote logistieke speler met een inpandig warehouse. Het kantoor is licht en modern ingericht en je merkt dat ze met hun tijd meegaan en altijd in ontwikkeling zijn. Dit is ook iets wat van jou verwacht wordt: de customer service functie waarin jij aan de slag gaat bestaat uit zoveel verschillende facetten dat je constant aan het leren bent. Aandacht voor jou als persoon, collegialiteit en daarmee een positieve werksfeer creëren is bij dit bedrijf aan de orde van de dag.

De job

Dit is geen standaard logistiek customer service functie waarbij je contact hebt met de klant die gebruik maakt van jullie warehouse. Nee, in deze rol schakel jij met de eindgebruiker van deze klant. Jouw afdeling neemt de complete klantenservice van een bedrijf uit handen en de mensen die jij spreekt zijn dus consumenten. Waar kan je zoals aan denken?

  • Iemand die het Weight Watchers programma volgt en wil weten wanneer de proteïne repen weer op voorraad komen in de webshop
  • Iemand die een gezelschapsspel van Hasbro heeft gekocht waarvan de speluitleg ontbreekt en vraagt of je dit op wil lossen
  • Iemand die wil weten of de werkschoenen van Engelbert Strauss groot of juist klein vallen

Je bent niet verantwoordelijk voor één klant maar voor een aantal tegelijk en dat maakt dat elk telefoongesprek en mailtje anders is. In totaal bedient jouw afdeling 18 verschillende projecten. Jij beantwoord telefoontjes, reageert op vragen via mail en social media, legt contactmomenten vast, voert nieuwe bestellingen in en handelt retouradministratie af.

Wanneer ben jij de ideale Customer Service Medewerker?

Je functioneert op MBO+ niveau, bent administratief goed onderlegd en stressbestendig. Je moet veel en snel schakelen, dus deins hier zeker niet voor terug. In het begin zal je ook veel moeten leren omdat jullie voor zoveel verschillende klanten werken en een leergierige en nieuwsgierige instelling gaat je hier zeker bij helpen. Ervaring in een functie waarbij je klantcontact had, is gewenst. Tot slot is het van belang dat je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden bezit in het Nederlands en daarnaast nog minimaal 1 vreemde taal uitstekend beheerst. Dit mag Engels zijn maar vooral van Duits en Frans worden ze erg enthousiast. Deze talen moet je op professioneel niveau kunnen spreken.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een uitdagende fulltime baan met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
  • De mogelijkheid om direct een contract bij het bedrijf te krijgen
  • Werken in een jong en gemotiveerd team bij een stabiele en vooruitstrevende organisatie
  • Een afwisselende baan waarin je zowel jouw administratieve talenten kwijt kan, als jouw jouw skills om samen te werken
  • Een marktconform salaris (binnen de range van €1950,- en €2200,- bruto per maand)
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding

Interesse in deze functie?

Reageer dan met je motivatie en CV via onze website. Met je vragen kan je telefonisch bij ons terecht op 010 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. .

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.b5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top