Customer service medewerker in Venlo (PT/FT)


Unique Multilingual Eindhoven

2018-08-09 16:00:00

Job location Venlo, Limburg, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Administration

Job description

Op zoek naar een écht uitdagende en next level baan bij een grote internationale organisatie die actief is in kantoorartikelen? Ben jij commercieel ingesteld en zie jij het als een uitdaging om samen met een team te zorgen voor een optimale klantervaring? Als klantenservice medewerker zorg jij voor een op-en-top service, verwonder jij klanten en laat je ze achter met een voldaan gevoel.

Hoe ziet je dag eruit?
Je start je dag op met een kop koffie in je hand. Je eerste klant belt, en wil weten welk product het beste bij hem past. Na een aantal kritische analysevragen kom je uit tot het perfecte product en zet je het voor de klant in de bestelling. Het is een drukke dag vandaag. Je bent veel bezig met het te woord staan van de klant, het oplossen van problemen en het helpen bij bestellingen. Daarnaast ben je als customer service medewerker vooral bezig om de klant fan te maken. Je krijgt er energie van om klant na klant blij te maken met een advies of bestelling.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?
-Je begeleidt en adviseert klanten bij het maken van een keuze voor het best passende product
-Je bent elke dag bezig met het verbeteren van je doelen in klantentevredenheid en sales
-Naar aanleiding van klantvragen, geef je verbeteringen door voor de website en het assortiment, onder andere door het ontwikkelen van strategische klantportfolio\'s
-Je bent in staat om moeilijke contacten of klachten af te handelen
-Administratieve werkzaamheden
Kortom, als customer service medewerker benut je alle werkzaamheden om de klantrelaties te versterken!!

Inform a friend!

location

Top