Customer care agent


Page Personnel

2018-08-09 13:01:35

Job location Antwerp, Flemish Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Call Centre / CustomerService

Job description

De grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Zowel thuis, onderweg als op reis. Innovatief Staan open voor jouw ideeën Hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid Heel aangename en familiale werkomgeving Je bent het eerste aansprekingspunt voor de klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleend, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor de klanten. Je werkt aan een lange termijn relatie met de klanten, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen. Als Klantenadviseur zet je steeds de klant op de eerste plaats, Customer Delight is jouw streven. Je analyseert grondig de vraag en behoefte van de klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Je gaat proactief aan de slag. Met de kennis die je op doet bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening. Je hebt een natuurlijke commerciële flair: overtuigen en onderhandelen zijn kwaliteiten die je graag benut. Je werkt gestructureerd, efficiënt en graag resultaatgericht. Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen, flexibiliteit, staat open voor feedback en gaat in dialoog. Je bent een echte teamplayer. Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Sales-ervaring is een belangrijke troef, ervaring met klantencontact is een must (telefoon, mail, chat en/of face to face). Je spreekt en schrijft ze... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top