Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

Commerciele Recruiter als accountmanager online, Amsterdam


Werken bij Get.Noticed

2019-10-21 03:48:30

Job location Amsterdam City, Amsterdam, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: HR / Recruitment

Job description

Heb je ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling, maar wil je graag verder in een commerciële rol bij een online marketing bureau? Dan is de functie van Accountmanager Online Recruitment vast iets voor je. Lees verder of solliciteer bij ons.

Wij zoeken een commerciële collega waar wij onze prospects en relaties aan toe kunnen vertrouwen. En dan bedoelen we niet "de snelle jongen/meid die nog een zak zand in de woestijn verkoopt", dan bedoelen we de professionele dienstverlener waar elke klant blij van wordt.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Online Recruitment ben jij doorlopend bezig met mooie kansen. Je haalt nieuwe klanten binnen, onderhoudt bestaande relaties en vertaalt de klantwensen, die voor jou bekend zijn als commercieel bemiddelaar, naar onze online diensten en producten.

Hoe je dag er zo maar uit zou kunnen zien?
Eerst koffie, what else? Overleg met je collega's, want je wil weten hoe jouw projecten vorderen. Dan acquisitie, je hebt al een mooie prospectlijst waar je mee aan de slag kunt. Offerte uitwerken en versturen aan die mooie klant van gistermiddag. Bezoeken vanmiddag voorbereiden.

Tosti maken en lachen met collega's tijdens de lunch…

Twee bezoeken bij prospects. Samen met collega de laatste hand leggen aan een klantevent dat de komende weken wordt gehouden. Rapportage van bezoek en salesfunnel. De laatste mailtjes beantwoorden, dan lekker naar huis.

Wat wij bieden

· Een basissalaris vanaf € 2.000,- altijd lekker.

· Een meer dan prima bonusvergoeding van 10%. Nog lekkerder.

· (Inter)nationale topklanten, mooi voor je netwerk.

· Je leert veel over online (recruitment) marketing.

· Informeel team. Je werkt samen met slimme jonge professionals die willen winnen en er wordt ook veel gelachen!


Gevoel krijgen bij ons team?
Kijk even op Facebook


Wat wij vragen aan skills

· Enkele jaren aantoonbare ervaring in verkoop van diensten

· Goede communicatie vaardigheden in het Nederlands , zowel in woord en geschrift

· Minimaal hbo-werk- en denkniveau

· Ervaring met succesvolle acquisitie

· Kennis van recruitment en/of online marketing is een préWat we zoeken voor competenties

· Ondernemend

· Energiek

· Accuraat

· Bereidwillig om veel te leren

· Type "afspraak = afspraak"


Waar ga je werken?

Wij zijn Get.Noticed, online specialist in Arbeidsmarkt, Magento en Marketing. Sinds 2009 zijn wij gegroeid naar een 25-tal creatievelingen, vakidioten en internetgekken. Je kunt ons herkennen een hoge dosis energie, vakvolwassenheid, klantgerichtheid en vooral bijzonder veel humor.

Tussen de weilanden van Nederweert en de kantoortorens in Amsterdam hebben we een serieuze plek verworven in de Nederlandse markt van Recruitmentsites, Magento webshops, Online marketing campagnes en Corporate websites.

In al deze jaren hebben inmiddels al veel mooie en leuke klanten ons weten te vinden. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze projecten opb5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top