Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

CNC-draaier


Raaak personeel

2020-06-01 10:21:35

Job location Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Manufacturing Operations

Job description

Wat ga je doen Heb jij ervaring als CNC-draaier? Ben je op zoek naar baan binnen een klein, gezond bedrijf? Voor een bedrijf in Etten-Leur zoeken we jou! Salaris tot €3000 + uitzicht op vast.

Dit bedrijf in Etten-Leur bestaat inmiddels alweer 22 jaar en er werken op dit moment 10 mensen. Het is een klein, gezond bedrijf. Ze hebben plaats voor een CNC-draaier die al ervaring heeft met fanuc besturing.

In het bedrijf heerst een open sfeer. Medewerkers denken mee en alles is bespreekbaar. Er wordt gewerkt van 7.30-16.30. Op vrijdag stopt het werk een half uur eerder om gezellig samen een biertje te drinken.

Jij bent een vakman, je bent precies en bovendien loyaal.

Wil jij je vakkennis inzetten voor dit leuke bedrijf? Solliciteer dan snel! Heb je vragen? We geven je graag antwoord. Bel Raaak in Etten-Leur 076-.
Wat breng je mee - Je hebt ervaring als CNC-draaier
- Je hebt eerder gewerkt met Fanuc besturing
- Incidenteel overwerk vind je geen probleem
Wat krijg je er voor terug - Een salaris dat kan oplopen tot €3000 euro in de maand, afhankelijk van je ervaring en leeftijd
- Een baan binnen een gemoedelijk, klein bedrijf
- Uitzicht op een vast contract (bij wederzijdse klik)

Inform a friend!

location

Top