Few advertisers do not entertain applications from outside of Belgium. Please click apply, to check if you are allowed to.

Christelijke Mutualiteiten - Service Delivery Manager / Infrastructuur


Christelijke Mutualiteiten

2020-06-30 19:12:13

Job location Schaarbeek, Brussel, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: I.T. & Communications

Job description

Context

Om deze visie te ondersteunen heeft CM één van de grootste ICT-departementen van het land, waar betrouwbaarheid, dienstverlening en agiliteit hand in hand gaan met top-technologie.

Om ons management team van ICT Infrastructure Services te versterken, zijn we op zoek naar een ondernemende en doortastende verandermanager met visie op moderne bedrijfsvoering en processen. Daadkrachtig, Agile en een teamplayer. Een stevige gesprekspartner op alle niveaus.

Samen met je drie collega's managers en de directeur ICT infrastructuur stuur en ondersteun je de ICT-dienstverlening van de CM vanuit infrastructuur.

Je stuurt een team van een vijftiental medewerkers aan, met volgende verantwoordelijkheden:

Vaste, eerste contactpunten voor de development domeinen

Overall planning, projectleiding en coördinatie van de grote infrastructuur changes en projecten, alsook voor de infrastructuur componenten van development initiatieven

Cross-functionele automatisatie gefocused op het leveren van end-to-end infrastructuur services met als doel de development en infrastuctuur teams autonomer te laten werken

Opzetten en onderhouden van monitoring en scheduling

Jouw taken

Je rapporteert aan de directeur ICT infrastructure services.

Als Service Delivery Manager infrastructure services heb je eindverantwoordelijkheid voor de infrastructuur services binnen jouw domein.

Je ondersteunt en adviseert je klant in het uittekenen van oplossingen en geeft de impact op de bestaande systemen aan.

Je stelt samen met de klant een service catalogus op en onderhandelt het service niveau (Service Level Agreement).

Je stuurt zelforganiserende teams aan om de projecten en services te garanderen.

Je beheert het budget van je unit.

Je anticipeert op de evoluties binnen je domein en vertaalt de business en ICT strategie in het operationele beheer van je unit.

Je werkt aan de continue verbetering van de services aan jouw klanten.

Je stuurt, coacht en motiveert je team om de doelstellingen te bereiken

Je werkt mee aan het algemeen beleid van het ICT departement en je neemt deze verantwoordelijkheid op samen met je departementsdirecteur en collega's Service Delivery Managers.

Je zorgt voor een goede communicatie.

Jouw profiel

Je hebt een universitaire opleiding of gelijkwaardig door ervaring, aangevuld met minimum 5 jaar ervaring in een ICT managementfunctie.

Je beschikt over een brede kennis en ervaring op het vlak van ICT processen (ITIL) en infrastructuur beheer.

DevOps ervaring is een absolute troef.

Je hebt ervaring met het managen van infrastructuurprojecten

Met je persoonlijke uitstraling, uitgesproken visie en goede globale ICT-kennis en ervaring ben je in staat een stevig leiderschap uit te bouwen.

Je management- en communicatiestijl stimuleren samenwerking en maken je tot een enthousiaste coach en people manager.

Je hebt een uitgesproken businessfocus en toont de drive om vanuit ICT perspectief actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van CM.

Je streeft naar resultaten en maximale klanttevredenheid.

Je hebt de natuurlijke ambitie om je medewerkers verder te ontwikkelen en de processen waarvoor je verantwoordelijk bent continu te optimaliseren.

Vlotte meertaligheid (Nederlands, Frans en Engels) is belangrijk in de vele interne en externe contacten.

Ons aanbod

Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken: Bij ons leeft het.

Bezorg ons je CV en motivatiebrief via onderstaande link. We kijken ernaar uit je reactie te mogen ontvangen!

Inform a friend!

location

Top