Please scroll down, To apply

Senior Dossierbeheerder - Familiaal Kantoor in Evere, Stabiel Team

hiring now
New job

Abiomis

2024-05-04 08:42:38

Job location Evere, Brussel, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Other

Job description

Senior Dossierbeheerder - Familiaal Kantoor in Evere, Stabiel Team

Wij werken samen met dit modern accountantskantoor gelegen in Evere dat vandaag uit een 15-tal werknemers bestaat. Het kantoor focust zich vandaag op de kwalitatieve aanpak voor haar klanten dat bestaat uit éénmanszaken, KMO's en vrije beroepen in alle sectoren.Om de files te vermijden kan je in deze lichtrijke kantoren beginnen tussen 7u30 en 10 uur 's morgens, wat jou toelaat om op je gemak de dag te beginnen, de kindjes naar school te brengen of simpelweg jouw dag te plannen zoals je het wenst.Binnen dit kantoor ben je er zeker van dat je niet overbelast wordt, want de bedoeling is steeds om zoveel mogelijk de werkdruk te verlichten. Hierdoor heeft het kantoor onder andere een heel stabiel team kunnen behouden (het personeelsverloop is zowat onbestaande) waaronder sommigen hier al meer dan 15 of 25 jaar werken. Dit is natuurlijk gecombineerd met een fijne sfeer waar iedereen het goed met elkaar kan vinden en er geen spanningen zijn.Als Senior Dossierbeheerder krijg jij de mogelijkheid om mee met het kantoor door te groeien en actief deel te nemen aan de ontwikkeling ervan. Door junior dossierbeheerders te ondersteunen en wat leidinggevende taken op te nemen, ben je er zeker van dat je je nooit gaat vervelen in je functie. Heeft dit jouw interesse opgewekt? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren of ons te bellen voor meer informatie.

Uw Verantwoordelijkheden Senior Dossierbeheerder - Boekhouding - Accountancy•Jij behandelt je eigen klantenportfolio, bestaande uit een 30-tal dossiers, van A tot Z.
•Je geniet van het klantencontact en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe relaties. Hierdoor ga je geregeld op afspraak met jouw klanten en behandel je de opvolging van prospecties.
•Jouw ervaring en dynamisch karakter zorgen ervoor dat je een team kan motiveren en ondersteunen en met plezier jouw kennis doorgeeft aan minder ervaren dossierbeheerders.
•Je zal een belangrijke rol spelen binnen het kantoor, waarbij ook jij steeds geholpen wordt door de zaakvoerders en op steun kan rekenen.

Profiel en parcours Senior Dossierbeheerder - Boekhouding - Accountancy•Je hebt tussen 5 en 10 jaar recente ervaring opgedaan als dossierbeheerder/accountant binnen een accountantskantoor en bent nu op zoek naar een kantoor waar je verder zal kunnen doorgroeien.
•Je spreekt vloeiend Nederlands en voelt je dan ook het best in een Nederlandstalige omgeving. Kennis van het Frans is een troef maar is niet vereist.
•Indien jij je ITAA-titel hebt behaalt of dit wenst, zou dit zeker een pluspunt uitmaken hoewel het zeker geen verplichting is.
•Jouw ervaring laat je toe om op een pedagogische manier junior dossierbeheerders te helpen en te ondersteunen, hoewel je voor deze managementtaken ook nog de nodige hulp zal krijgen van de zaakvoerders.

Aanbod & voordelen Senior Dossierbeheerder - Boekhouding - Accountancy•Een zelfstandig statuut (tot €45/uur) of bediendenstatuut is mogelijk. Als bediende kan je hier rekenen op een mooie en ruime bedrijfswagen, maaltijdcheques van €8, een stevige onkostenvergoeding, een jaarlijkse bonus en een brutoloon tot €3900 per maand.
•32 vakantiedagen zorgen ervoor dat je voldoende tijd over hebt om te ontspannen en tijd door te brengen met je familie, of eventueel wat meer te reizen.
•Het personeelsverloop is hier zowat onbestaande, zo ben jij er zeker van dat je in een stabiel team werkt en kan genieten van een aangename sfeer.
•Dankzij regelmatige thuiswerkdagen (tot 2 dagen per week) en flexibele werkuren blijft jouw werk/privébalans gegarandeerd, in een kantoor waar de overuren vrij zeldzaam zijn.

Abiomis is een rekruterings -en advieskantoor gespecialiseerd in de financiële sector in België en Luxemburg, dat functies aanbiedt van Junior tot Partner niveau in het hele land.Bij Abiomis hechten wij veel belang aan wat voor u telt. Wij weten dat begrip essentieel is, wat ons toelaat om samen met u te bepalen welke opportuniteiten het best aansluiten bij uw criteria. Of u nu een kandidaat of onderneming bent, wij zijn er doorheen elke stap en begeleiden u met veel plezier in uw evolutie.Contacteer ons vandaag nog op om samen uw carrière te bespreken of raadpleeg onze openstaande functies op .

Inform a friend!

Top