Few advertisers do not entertain applications from outside of Netherlands. Please click apply, to check if you are allowed to.

ASICS Promotor - bijbaan (12 uur) Utrecht, Woerden


CPM

2020-09-24 02:02:59

Job location Woerden, Utrecht, Netherlands

Job type: fulltime

Job industry: Sales & Marketing

Job description

Wij bieden een toffe baan voor een groot merk, €12,50 per uur (!) excl. bonussen, trainingen en werken op fijne tijden naast je studie (avonden en weekenden). Ben jij commercieel ingesteld en hou jij van sport? Dan hebben we een match! Meld je aan en we gaan beginnen!

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de direct sales of een vergelijkbare functie. Graag alleen reageren als je je hierin kunt vinden.


Werklocatie: bij jou in de regio

Wat ga je doen?

Los van de rijke historie en track record vanaf 1949 staat ASICS bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van footwear, iets waar we jou van alles over zullen gaan vertellen én iets waar jij straks alle klanten over gaat vertellen. Jouw doel is om de historie en alle unique selling points om te slaan naar consumenten voordelen, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel én natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat jij als merkvertegenwoordiger de winkel in gaat ga je naar het hoofdkantoor van ASICS om daar getraind te worden, krijg je vanuit CPM de mogelijkheid om aanvullende (sales) trainingen te volgen en hebben we speciale coaches die jou gaan begeleiden bij je carrière.

Omdat je in de winkel staat is het een vereiste dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst! / It is a strict requirement that you speak Dutch fluently.

Ervaring in de (direct sales) is een vereiste. Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, laten zien bij onze klanten als best in class en wil jij beginnen met de bouw van je carrière? Meld je dan aan!

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan betalen en bieden;


Wat bieden wij jou?

  • 12 uur per week op donderdag/vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur).
  • Salaris van 12,50 per uur.
  • Een bonus programma
  • Een gesponsorde ASICS outfit
  • 100% reiskostenvergoeding
  • Netto onkosten vergoeding
  • De CPM sales academie
  • Loopbaan begeleiding
Wat vinden wij belangrijk?

Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, heb jij ervaring in de (direct sales) en een passie voor sport, wil jij je bij ASICS laten zien als best in class én wil jij beginnen met de bouw van je carrière? Meld je dan aan! Voor deze baan is de minimum leeftijd 18 jaar of ouder.

Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de direct sales of een vergelijkbare functie. Graag alleen reageren als je je hierin kunt vinden.


Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via de button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen, stuur deze naarb5bb89a2c1b21d9b80c6

Inform a friend!

location

Top