AFDELINGSHOOFD GEBOUWENBEHEER


HAYS

2018-09-27 13:01:32

Job location Gent, Flemish Region, Belgium

Job type: fulltime

Job industry: Science & Technology

Job description

* Afdelingshoofd Gebouwenbeheer * Master Bouw * Sociale huisvestingsmaatschappij WoninGent is een sociale huisvestingsmaatschappij actief in Gent. Met 9.500 woningen is deze de tweede grootste speler in Vlaanderen. Een dynamische ploeg van 190 personeelsleden werkt iedere dag aan het bouwen, renoveren, onderhouden, verhuren en verkopen van de sociale woningen. In het kader van de nieuwe organisatiestructuur is HAYS voor WoninGent op zoek naar een Afdelingshoofd Gebouwenbeheer. Als Afdelingshoofd Gebouwenbeheer zorg je voor de optimale werking van de afdeling gebouwenbeheer. Hierbij geef je leiding aan ongeveer 10 medewerkers. Je zorgt voor de dagelijkse coördinatie en houdt toezicht op het werk van de medewerkers. Je maakt jaarlijkse evaluaties van de medewerkers en stelt operationele doelstellingen. De afdeling gebouwenbeheer staat in voor de volledige meerjarenplanning, waarvan ERP2020 een onderdeel is. Op basis van de aangeleverde informatie zal het afdelingshoofd conform de wetgeving overheidsopdracht deze werken uitvoeren. Je bewaakt het financieel beleid en de financiering van deze werken. Je brengt structuur aan in de afdeling en werkt een degelijk strategisch beleid uit. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met een diploma Industrieel Ingenieur Bouw, aangevuld met relevante ervaring in gebouwen. Je stuurt de afdeling aan met een sterke visie. Hierbij neem je beslissingen in het algemeen belang. Je stuurt zowel arbeiders als bedienden aan. Je bent een manager die een strategie bepaalt waarmee gestreefd wordt naar een optimale kwaliteit. Als people manager kan je je medewerkers motiveren. WoninGent biedt een contract van onbepaalde duur met een vast maandsalaris (volgens het aantal jaar relevante werkerva... Originele vacature is te vinden op StepStone.be - Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!
Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be!
La version originale de cette offre d'emploi est disponible sur stepstone.be - Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

Inform a friend!

location

Top